18. KOLESARSKI MARATON po DEŽELI CVIČKA je PRED NAMI!

Naš dolgo pričakovani kolesarski maraton je pred vrati! Smo v pričakovanju največje kolesarske zabave v Posavju. Po dveh letih suše se vrača… naš!… CVIČKOV! Se vidimo v nedeljo 21.8.2022 s štertom ob 10:00 uri ob najlepšem vremenu, ob naboljših kolesarjih, ob najlepših dekletih! skupaj z našimi malimi čričkovimi kolesarji!

vaš RKD Krško

ORGANIZATOR: REKREATIVNO KOLESARSKO DRUŠTVO KRŠKO

DATUM: 21.08.2022

URA: 10:00 (start veliki in mali maraton) / 10:15 (start čričkov maraton)

PRIJAVE: na dan prireditve od 8:00 do 9:50

START: Trg Matije Gubca

TRASE: VELIKI MARATON (65 km) / MALI MARATON (36 km) / ČRIČKOV MARATON (6 km)

PRIJAVNINE: 15 EUR (13 EUR OLIMPIJSKA KARTICA) / 10 EUR (ČRIČKOV) – plačilo na dan prireditve

NAGRADE: vsak udeleženec prejme:

MAJICO / SPOMINSKO MEDALJO / OBROK + udeležbo na SREČELOVU (veliki in mali maraton)

SPOMINSKO MEDALJO / OBROK / SLADOLED (čričkov maraton)

Za izkušenejše rekreativne kolesarje pripravljamo v RKD Krško delno prenovljene kolesarske trase, dolge 65 in 36 km, katere bo pot vodila skozi občine Krško, Brežice, Kostanjevica na Krki in Sevnica. Ne pozabljamo na najmlajše, ki se bodo podali na 6 km pot Čričkovega maratona. Prireditev je rekreativnega značaja in tako kot vrsto let sodi v sklop akcije Slovenija kolesari. Paradno množično prireditev redno podpirajo Občina Krško in Brežice ter podjetja iz lokalnega okolja. Maratona se udeležuje okoli 450 kolesarjev iz Posavje in različnih koncev Slovenije, prihajajo tudi iz sosednje Hrvaške.

Karavana kolesarjev je varovana s spremstvom. Vsak sodelujoči je udeleženec v prometu in mora upoštevati prometne predpise ter navodila organizatorja.

Deli naprej!