RKD-jevci množično na prazniku KS Krško Polje

Krajevna skupnost Krško polje se je preteklo nedeljo, kot že več let zapored, potrudila in organizirala kolesarjenje ter pogostitev kolesarjev vseh starosti.

Rekreativnih članov RKD, se je ob zgodnji 8:00 uri zbralo kar blizu 20. S tem smo podali priznanje domačim prirediteljem za zgledno organizacijo.

Pot nas je v karavani s spremstvom vodila iz Drnovega na Smednik do Kostanjevice in Križaja na Cerklje ob Krki in nazaj domov na Drnovo. Tam smo se v prijetni senci okrepili z domačimi dobrotami, narezkom, cvičkom in sokovi. Organizatorji so za udeležence pripravili tudi spominske majice. Padle so kolesarske debate, prijatelji so se srečevali po daljšem času. Še posebej je zapekel kulen. Naše druženje ni bilo nič kaj pekoče in poslovili smo se v prijetnejši dan, novim vročim dogodivščinam naproti…

Hvala vsem za lepo druženje.

CVIČKOV MARATON SE BLIŽA

Nezadržno se bliža letošnji 18. kolesarski maraton po deželi cvička v izvedbi RKD Krško 21. avgusta. Priprave potekajo nezadržno. Čaka nas lepa in upamo čimbolj množična prireditev. Promocija zaželjena in obvezna. Pripeljite s sabo na legendarni maraton čimveč znancev in prijateljev…

http://www.rkdk.si/18-kolesarski-maraton-po-dezeli-cvicka/

DRUGE AKTIVNOSTI

V soboto 9. julija se lahko člani RKD ponovno podružimo na Pišečkem kolesarskem maratonu. Start ponovno ob 8:00 v središču Pišec. Napademo!

https://m.facebook.com/events/301658221543963/

Deli naprej!